Wikicitat:Candidați/Firilacroco

Jump to navigation Jump to search

Firilacroco[modificare]

Votul s-a încheiat (2/0/0)

Am văzut că Wikicitat nu prea are administratori, iar eu sunt dispus să intru foarte des ca să văd modificările recente sau să mai scriu câte ceva în articole. Consider că este important să fie măcar 2 administratori. Firilăcroco Nuvola apps ro flag.png mesaj 13 aprilie 2008 15:37 (UTC)

Stimate candidat, vă rugăm indicați acceptul nominalizării aici:

Pentru

  1. SCriBu msg 9 iunie 2008 13:21 (UTC)
  2. --Marius Nuvola apps email.png Ștefan 17 iunie 2008 05:20 (UTC)

Împotrivă

Abțineri

Comentarii

Întrebări pentru candidat
Câteva întrebări generice pentru ghidarea utilizatorilor care votează:

1. Cu ce munci administratoriale, dacă există, anticipați să ajutați? (Vă rugăm să citiți toate indicațiile despre administratori atât de la proiectul Wikipedia în limba română cât și de la alte proiecte unde se pot afla detalii despre statutul de administrator.)
R. Cu orice este necesar. Am suficient timp liber pentru a mă ocupa de tot ce se petrece pe aici.
2. Dintre articolele sau contribuțiile la Wikicitat, sunt câteva cu care sunteți mulțumit, și de ce?
R. Momentan sunt la început. Voi încerca să traduc citate sau proverbe din alte limbi și să ajut acest proiect să devină cel puțin la fel de bun ca celelalte
3. Ați avut vreodată în trecut vreun conflict de modificare sau simțiți că alți utilizatori v-au cauzat stres? Cum ați tratat acest eveniment și cum sperați să le tratați în viitor?
R. Nu am avut niciun fel de conflic pe Wikicitat, dar am avut unul pe Wikipedia. Un utilizator mi-a reproșat că l-am avertizat pentru teste, deoarece a postat un comentariu în articol, nu în pagina de discuții. Am tratat problema cu calm, i-am explicat de ce am procedat așa și nu altfel, iar în final a înțeles.