Frank Lampard

Citate de Frank Lampard, de la Wikicitat

Frank James Lampard, Jr. (n. 20 iunie 1970) este un jucător de fotbal englez care acum activează la echipa din capitala Angliei Chelsea și pentru echipa națională de fotbal a Angliei.

Sursă[modificare]

Lampard la încălzire.
  • Eu joc uneori cu mici accidentări, dar nu spun că sunt un neînfricat în comparație cu alții, ci doar trec peste ele.Fac multă muncă suplimentară nu la sală pentru nu m-aș duce înăuntru și aș începe să ridic greutăți, ci încerc pe cât de mult posibil să stau pe terenul de fotbal.Îmi exersez finalizarea, pasele, driblingurile și sprinturile. Poate toate aceste lucruri contribuie la forma mea bună. Este ceva ce tatăl meu ( Frank Sr a jucat pentru West Ham și Anglia) mi-a inspirat de când eram copil.Acum, dacă nu fac acel ceva în plus nu simt că mă duc pe teren pregătit.

Despre Frank Lampard[modificare]

  • Lamps este Lamps. Când joacă bine el este cel mai bun de pe teren, iar când joacă mai slab este al doilea sau al treilea cel mai bun de pe teren.
  • Ce jucător! Ce bărbat! Ce diamant de fotbalist! Criticii, detractorii, nu pot să se atingă de Franck acum. Nu după aceea noapte. Nu după acel penalti. El a câștigat, ei au pierdut. El este în prim-plan, ei au stat în fundal.
  • Dacă mai fi întrebat acum șapte sau opt ani în urmă aș fi spus că nu sunt cel mai mare fan al lui Frank, dar în ultimii ani și-a îmbunătăți jocul masiv. Nu cred că el este de la natură cel mai talentat fotbalist din lume, dar am auzit că se antrenează foarte bine și este considerat a fi unul dintre cei mai buni mijlocași din lume. Toată aprecierea pentru acest lucru. El este mai complet acum decât atunci când era la West Ham , când căra după el o greutate mai mare și nu mă refer la faptul că era gras. Golurile sale sunt incredibile la fel ca ale lui Steven Gerard și Paul Scholes. Vedem o mulțime de jucători care sunt staruri la un moment dat și după dispar în ceață. Dar el are o poftă de joc mai mare ca oricând, are grijă de corpul lui. Este un băiat în formă și când ai un mijlocaș ca el care poate trimite mingea în plasă atunci el este de neprețuit. Când te uiți la el și la Gerard spui Dumnezeule, Capello este norocos să aibă asemenea jucători în echipă. Pentru un jucător este foarte important să joace bine nu un an sau doi ci nouă sau zece.

Legături externe[modificare]

Wikipedia
Wikipedia
Wikipedia are un articol despre: