Skynet

Citate de Skynet, de la Wikicitat
Sari la navigare Sari la căutare

Skynet este nevăzutul personaj negativ din trilogia de filme Terminator.

  • "A fost un război. Câțiva ani de-acum. Război nuclear. Totul, totul..s-a dus. Pur și simplu dispărut. Au fost supraviețuitori. Ici, colo. Nimeni n-a știut cine a început războiul...Au fost mașinile. Computerul rețelei de apărare. Nou. Puternic. Conectat la toate. I-a fost încredințat să conducă totul. Se spune că a devenit isteț...un nou grad de inteligență. Apoi a considerat toți oamenii drept pericol, nu doar pe cei din partea cealaltă (n.t. Blocul comunist). Ne-a decis soarta într-o microsecundă...exterminare."
  • "Trei miliarde de vieți omenești s-au stins pe 29 August 1997. Supraviețuitorii focului nuclear au numit-o Ziua Judecății. Au trăit doar pentru a înfrunta un nou coșmar: un război împotriva mașinilor"
  • "Computerul care controla mașinile, Skynet, a trimis doi Terminatori înapoi în timp. Misiunea lor: să distrugă liderul rezistenței umane...John Connor - fiul meu. Primul Terminator a fost programat să mă atace pe mine, în anul 1984...înainte să se nască John. A eșuat. Al doilea a fost trimis să lovească în John însuși, când era încă copil. Ca și înainte, Rezistența a fost capabilă să trimită un războinic singuratic. Un apărător pentru John. Singura întrebare era care dintre cei doi avea să ajungă la el primul."